ten/things/to/do

Day One: Ten things you want to do before you die.

1. lyckas med det jag tar mig för inom arbetslivet. jag är hemskt duktig på att skjuta på saker och dra mig undan om det är något jag är obekväm med. men för att man ska få det man vill så måste man lägga manken till och JOBBAJOBBAJOBBA!

2. gå make up institute med johanna! inte för att makeupartist är något jag egentligen vill jobba med på heltid, så är det absolut ett intresse! kanske en fritidssysselsättning eller deltidsjobb?

3. prova att designa en egen kollektion eller liknande! för jag har så mycket idéer och synpunkter på andra designers och modeskapare, så det skulle vara kul att få lägga sina egna idéer och påverka modet, typ.

4. sluta ta en massa skit. är duktig på att inte bry mig om vad folk säger och gör. eller ja, jag är duktig på att verka som att jag inte bryr mig och säga att jag inte bryr mig. men alltså, det är väl mänskligt att bry sig och ta illa vid sig? eller?

5. hitta någon som jag blir glad i. fast det har jag gjort förr, men någon som tycker om mig lika mycket och vågar visa det och inte bry sig så mycket om vad andra ska tycka och tänka, för det gör ont i en att någon inte ska våga visa upp en och stå för det. det är det värsta som finns. att behöva vara en skam för någon annan.

6. flytta från fucking jävla kuk-bollnäs. punkt.

7. uppskatta folk i min omgivning bättre. har väldigt lätt att ta folk för givet.

8. att umgås med min familj och mina vänner så mycket jag möjligen kan innan jag dör och dem dör. hemsk tanke.

9. ha en sån där fin stockholms-lägenhet. kanske töntigt, men det skulle vara finfint. högt i tak, luftigt, kakelugn, höga dubbeldörrar, VITT, gammal hiss upp och en fin liten balkong. MUMS

10. den här punkten lämnar vi oskriven.


Kommentarer
Postat av: M I M I

nmen jockääää!! make up institute??? jag ska gå där med!!

2010-12-31 @ 12:48:06
URL: http://mmmimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0