six

Day Five: Six men you think are totally handsome.

okej, vi gör som så; 3 tjejer, 3 killar? hur låter det?
det är inte i kronologiskordning... och jag kommer säkerligen komma på några senare som jag tycker är mycketmycket snyggare (HEHE), men just i denna stund står dessa högst upp

1. en ung brooke sheilds, skådespelerska/modell (hon är ju fett snygg nu också, men hon hade något speciellt i sina yngre dagar..)


2. cole mohr, modell
3. nicole richie, ? (vad gör hon? är rik?)
4. pete doherty, musiker (jag vet, värsta junkien! men det gör mig inget! det är fortfarande något som gör honom förbaskat snygg!)


5. lykke li, musiker
6. francisco lachowski, modell


things/that/cross/my/mind

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

1. att livet är alldeles för kort och att man gör bara vissa saker en gång och aldrig mer. och jag tycker att jag är väldigt bra på att ta saker för givet. dum blond, svenska pojke.

2. hur stor är rymden? universum? tar det slut? vad finns det mer?

3. hur kan folk nöja sig med mindre än de är värda när de faktiskt kan få mer?

4. hur folk kan tycka och tänka så olika? alla är vi bara människor.

5. hur funkar det där med kärlek? att man blir kär i vissa men inte andra? vad är det som bestämmer? hur blir det så?

punkt nr. 6 & 7 lämnar vi oskrivna.


to/win/das/heart

Day Three: Eight ways to win your heart.

alltså, jag vet inte vad jag ska svara på dessa frågor? är inte så orienterad inom ämnet faktiskt....

1. gör något sött. typ skicka en lapp, ett sms eller någon annan fin gest! då är jag hooked, svär! är väldigt lätt flörtad, haha. typ bjud på dig själv och lägg manken till. det behöver inte hända jämt, men någon gång ibland är aldrig fel? överraska mig!! gör något oväntat!! VAR VÅGAD, yeah

2. var dig själv! alltså angående kläder osv. även fast det inte är något jag skulle välja, så om du är lite vågad och trivs själv och sportar det med självförtroende, är det jäkligt sexigt! VÅGA GÅ EMOT STRÖMMEN och allt sånt där!

3. skratta, var glad! är du en sån här suring, så räkna inte med att jag är trevlig och posetiv tillbaka? även fast alla inte kan vara glad jämt, så behöver man inte sitta och sura, eller hur? haha. även fast jag själv är ganska bra på det..... ehe

4. hör av dig. även om du verkligen inte har något vettigt att prata om eller säga, så är det alltid mysigt att höra från personen. kanske inte varje dag eller flera gånger om dagen, men med lagom mellanrum. ett samtal eller sms innan man går och lägger sig är fint.

5. våga visa hur du känner. även fast situationen är komplicerad så är det inte så kul att ibland känna sig besvärlig och ivägen. även fast man inte behöver visa känslorna öppet, så är det skönt att veta att dem finns där jämt och inte att de ska försvinna i vissa situationer, liksom?

6. jag tror att jag är en sån som vill ha mycket kroppskontakt i ett "förhållande", men jag vågar inte ta den kontakten själv, så det bästa är väl om du gör det, för om inte du gör det, så vet iinte jag om jag ågar, för då känns det förbjudet, om någon fattar? ojoj....

7. gör inget eller säg inget du inte menar. det finns nog inget värre än när det kommer fram hur det egentligen ligger till. ont är vad det gör. man blir sårbar och känslorna blir på något konstigt sätt starkare? kärlek är konstigt. och en människa klarar inte av hur många svek som hälst LIKSOOOM. yesyes.


about/me

Day Two: Nine things about yourself.

1. har har ett kort ben... lite uttjatat, men typ mitt vänsterben är ca 1decimeter kortare än mitt högra.... fick det när jag bröt benet, första veckan i nian! haha

2. jag tror att jag är bra på att känna folk. alltså se vad den tänker. sånt där undermedvetet som personer inte tror syns, men som jag tror mig se! jag kan ju aldrig veta om det stämmer, men jag inbillar mig tat jag vet! jag vågar inte säga något eller fråga personen, eftersom jag kan ju ha fel, men jag vill tro att jag vet... typ...

3. jag har bra minne vad gäller onödigt vetande... typ vad folks släktingar heter och saker folk gjort osv... men jag har jätte svårt att komma ihåg sånt som jag måste komm ihåg, typ viktiga nummer och viktiga namn och ansikten!

4. jag har lätt att bli förtjust i folk. inte kär, utan bara förtjust just då för stunden! mer behöver jag kanske inte säga. det har väl hänt typ en eller två gånger att det faktiskt hållt i sig, haha.

5. humörsvängningar är mitt andranamn. jag vet inte om det märks (förmodligen) men jag märker det själv. att jag ena stunden kan kan älska någon och vilja krama livet ur personen och ena stunden hata den och vilja se den ligga med brutna ben på marken. (inte fullt så dramatiskt..... nästan....)

6. jag älskar tomater. skulle jag behöva leva på en sak i resten av mitt liv så skulle det vara tomater. HELT KLART. det bästa som finns, tomat med olja/vinäger, salt, i mat... .you name it.... myms

7. jag är livrädd för att bli gammal och för att dö. har haft panikångest på kvällarna förr för att jag var så rädd för att dö. nu vill jag helst inte tänka på det. jag vill inte tänka på vad som händer, liksom att bara inte existera och alla andra fortsätter leva utan mig. det där med att alla mina nära och kära också ska dö en dag skrämmer mig också. att livet kan förändras på en sekund.

8. jag akn inte säga att jag är nöjd med mitt utseende någonstans? jag kanske var det i sjuan eller nått? det är synd att man inte ska kunna vara nöjd med sitt utseende, eftersom man faktiskt bara lever en gång och det är ett väldigt kort liv dessutom.

9. "sista sanningen är att du lever i en för liten håla för att dina drömmar ska blir verklighet.. men det går ju lätt att ändra på." det var det en speciell person som sa och det beskrev väldigt bra det som jag känner just nu.


lastnight

kul kväll. ibland. fuckingfuckfuck.

det vart inte så många bilder under kvällen, men jag slänger upp dessa IALLAFALL

sofie och johanna, SCHNYGGINGARNA

SCHNYGGINGARNA # 2

ten/things/to/do

Day One: Ten things you want to do before you die.

1. lyckas med det jag tar mig för inom arbetslivet. jag är hemskt duktig på att skjuta på saker och dra mig undan om det är något jag är obekväm med. men för att man ska få det man vill så måste man lägga manken till och JOBBAJOBBAJOBBA!

2. gå make up institute med johanna! inte för att makeupartist är något jag egentligen vill jobba med på heltid, så är det absolut ett intresse! kanske en fritidssysselsättning eller deltidsjobb?

3. prova att designa en egen kollektion eller liknande! för jag har så mycket idéer och synpunkter på andra designers och modeskapare, så det skulle vara kul att få lägga sina egna idéer och påverka modet, typ.

4. sluta ta en massa skit. är duktig på att inte bry mig om vad folk säger och gör. eller ja, jag är duktig på att verka som att jag inte bryr mig och säga att jag inte bryr mig. men alltså, det är väl mänskligt att bry sig och ta illa vid sig? eller?

5. hitta någon som jag blir glad i. fast det har jag gjort förr, men någon som tycker om mig lika mycket och vågar visa det och inte bry sig så mycket om vad andra ska tycka och tänka, för det gör ont i en att någon inte ska våga visa upp en och stå för det. det är det värsta som finns. att behöva vara en skam för någon annan.

6. flytta från fucking jävla kuk-bollnäs. punkt.

7. uppskatta folk i min omgivning bättre. har väldigt lätt att ta folk för givet.

8. att umgås med min familj och mina vänner så mycket jag möjligen kan innan jag dör och dem dör. hemsk tanke.

9. ha en sån där fin stockholms-lägenhet. kanske töntigt, men det skulle vara finfint. högt i tak, luftigt, kakelugn, höga dubbeldörrar, VITT, gammal hiss upp och en fin liten balkong. MUMS

10. den här punkten lämnar vi oskriven.


fucking/list

hittade denna lista på emmas och lisas bloggar! eftersom jag inte har mycket att skriva på den här jäkla bloggen så gör jag också en sån här lista..... jävla mainstream

Day One: Ten things you want to do before you die.

Day Two: Nine things about yourself.

Day Three: Eight ways to win your heart.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Day Five: Six men you think are totally handsome.

Day Six: Five things you like to do.

Day Seven: Four turn offs.

Day Eight: Three turn ons.

Day Nine: Two favorite songs.

Day Ten: One confession.

ahmen då kör vi....


gyd/jyl

god jul!

lillkillen

jocke anno 2007? från zanna-boas bilddagbok iallafall, haha

HAHA

k/k/kelly

den här låten rullade i min dåvarande mp3, hela årskurs nio! HELA TVÅ ÅR SEDAN, fortfarande asbra låt/video (MUMS), annan jocke.


det är en "remix" på fade to gray med visage. fast jag vet inte om man kan kalla det en remix? jaja... kommer någon på något bra ord så kan ju den personen hojta till

whitney

whitney houston anno 1985

i/just/don't/know

fortfarande snyggaste videon

transparent

vart asvågad och körde på transparent-tröja under.....ehe

fuck/yeah/franciscolike/tyra

någon tog åt sig av det där tyra banks sa, he-he
typ smize?

tänk hur perfekt denna bild skulle vara om jag hade en nosring?

you/think/you're/in/control

jag och madde ska iväg och jobba på tranan ikväll!!! FETTTTT
ska hålla koll på flickor och pojkar så att de inte har för mycket sex och inte spyr överallt!

schweet

han hou hou, mmmmh

källa

hårdingar

fan va hård vi är!

stockholm/s/s

ja jag vet, alla har pratat om dessa bilder.... men jag smälter.... man blir kär i kärleken

sara blomqvist & jeremy young for stockholm spring 2011

a/acne

perfektion á la acne

RÖTTRÖTTRÖTT

sickey

legat hela dagen..... jäkla feber.... men det gick så snabbt? typ igår på dagen så började jag känna mig lite hängig och när jag kom hem så bara slog det till, typ.
lite för mycket kaffe och en lite halvkass skräckfilm gjorde dagen lite bättre iallafall, haha

slänger upp en bild på blekta killar från contributor magazine av magnus magnusson, till dagens ära

robyn

hittade denna EXTREMT fina bild på radazine! det var under inspelningen av dancing on my own haha.

eleni och en något mindre jocke.....


karen/elson

länk

fed

less man blir. allt är oklart. du är oklar. mor din är oklar. vafan.
kanske ska jag hoppa från vattentornet? 


theatertihihihihihi, så går det när man somnar------

the/ghost/who/walks

började med fetaste projektet igår. eller, jag hoppas. jag vill. eller det SKA bli fetast.
kanske berättar mer när det blir aktuellt. så under lovet blir det hård körning he-he, om det ska bli det resultatet jag önskar. tönt.


låt för dagen

crazy/forehead

blir galen i mitt eget skinn. vill inte vara jocke nå mer. saknar.


fucking/judas

idag ska jag bara rå om mig själv. mys. för de senaste månaderna har jag bara tänkt på någon annan. det får vara slut med det nu.

FRANCISCO/LACHOWSKI
RSS 2.0